Lasse Haapaniemi voitti Rovaniemen ammattiopistolla käydyn Chaîne des Rôtisseurs- järjestön skaban! Tampereen voutikuntaa edustanut Lasse on näsinneulan kokki. Joten jos kentällä on puhuttu näsinneulan tason mahdollisesta laskusta, niin Lasse hetti sitten vähän vettä tulisille hiilille. Näyttää näsinneulassa olevan ammattitaitoista nuorta voimaa hellan ääressä! Lasse edustaa Suomea ensi syksynä Helsingissä käytävässä kansainvälisessä nuori kokki mittelössä. Joten toivotellaan Lasselle hyviä soppia myös sinne!
Lassen menu:
Mintulla maustettu kuningasrapuceviche, friteerattu poronkateenkorvarillette, perunasalaattia, punajuuristruudeli ja tillimajoneesia.
Sienillä ja sipulilla täytetty entrecôte ja entrecôtemureke, palsternakka-selleripyree, pähkinäinen perunakakku, tomaatti-paprikasalaatti ja valkosipulikastike
Vaniljabavaroise, suklaakakkua, sitrusgranitea, appelsiinisalaattia, balsamico- ja karpalosiirappia.
Kolmen kärjen kisassa muodostivat Lassen takana Aapo Pulkkinen Ravintola vesilinnasta, sekä Antti Tuononen Kultaisesta porosta.
Lisää kilpailusta ja kuvat Lassen annoksista http://www.rotisseurs.fi/?x103997=178998
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti