torstai 4. marraskuuta 2010

Top chef - Eläkeläiset



Top chefin kilpailijat on valittu ja sarja alkaa subilla tammikuussa. Olen seurannut jenkki versiota melko paljon ja aivan pähkinänä odottelin, että suomen versio tulee. Ja nyt se tulee. Eläkeläisten voimilla. Olikohan oikeasti järkevää valita kilpailuun Vanajanlinnan keittiömesua tai Maija Silvennoista. Bon Appetit! Tottakai mukaan piti saada yksi Hanssin kaverikin, mutta ehkä se nyt on oikeutettua että parhaastakin on yksi mukana. Siitä en kauheasti valita. Mutta hyvät ihmiset muori! Ulla on tehnyt paljon hienoja asioita suomalaisen ruokakulttuurin eteen, kiitos siitä. Mutta onkohan tämä nyt ihan oikea tv-formaatti Ullalle?

Kyllä kaikkien kannattaa kokeilla ja kokkailla. Kauppisen Markus tulee ja korjaa potin. Nähnyt maailmaa ja on kilometrin edellä suomeen jumiutuneita kumppaneitaan. Hyvää suoritusta odottelen myös Anniina Roihalta! Pidätän oikeuden vaihtaa suosikkiani jokaisen jakson jälkeen.

http://www.sub.fi/topchef/

3 kommenttia:

  1. Rissanen ja Nils-Gustav Höglund viel messii!

    VastaaPoista
  2. Ja Anniina Roiha voitti ekassa jaksossa \o/

    Hahha, repesin. Anniinan piirakka blogi.

    VastaaPoista
  3. Jep, naureskelelin kanssa, että ei ainakaan vielä ensimmäisen jakson jälkeen tarvitse vaihtaa suosikkeja. Anniina on piirakka ihmisiä..

    VastaaPoista